044 231 8803

Polkupyörät osamaksulla

Meillä voit maksaa myös osamaksulla. Rahoituksen hakeminen myymälässä on helppoa ja nopeaa – tutustu vaihtoehtoihin alapuolelta tai ota yhteyttä myymälään.

Resurs Polkupyörätili

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä
Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 10 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

Täytä hakemus
Voit täyttää rahoitushakemuksen Resursbankin sivuilla klikkaamalla tästä.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.

Voit hakea rahoituksen (tekstiviestillä enintään 6000€) myös kätevästi älypuhelimella. Lähetä maksuton viesti PYÖRÄ numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Innovoice

Maksa joustavammin osamaksulla!
Valitsemalla osamaksun voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun summasta riippuen, voit valita maksuajaksi 3-24 kuukautta, josta ensimmäinen kuukausi on aina koroton.

Osamaksusopimus tehdään myymälässämme ja laskut tomitetaan kotiisi kerran kuukaudessa sovittujen erien mukaisesti. Osamaksun voit myös maksaa sovittua nopeammin tai koko luoton kerralla pois, ilman lisäkustannuksia. Osamaksun kustannukset perustuvat aina toteutuneeseen maksuaikaan.

Kun teet 1000€ osamaksusopimuksen heti ostohetkellä jonka maksuaika on 12kk tasaerin on kuukausittain maksettava erä 94,68€ ja todellinen vuosikorko 27,13%. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1136,68€, josta luottokustannusten osuus 136,16€.

Osamaksutilin avausmaksu: 9,50€
Luotonhoitomaksu: 2,90€ /kk
Luoton vuosikorko: 19,50 %

Tutustu palveluun tarkemmin osoitteessa: innovoice.fi