044 231 8803

Työsuhdepyörä – Verovapaa etu 1200€/vuosi

Kaikki valikoimamme polkupyörät on mahdollista hankkia myös työsuhdepyöränä. Työsuhdepyörä on työnantajan tarjoama verovapaa luontoisetu, jonka avulla hankit itsellesi uuden polkupyörän, kypärän ja kiinteät lisävarusteet huomattavasti normaalia edullisemmin. Teemme jatkuvasti yhteistyötä useiden työsuhdepyöräetua tarjoavien yritysten kanssa ja autamme sinua työsuhdepyörän hankinnassa.

Yhteistyössä mm:

Työsuhdepyörä

Työsuhdepyörä on tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön niin työ- kuin vapaa-ajallekin. Kyseessä on verovapaa maksimissaan 1200€ vuodessa arvoinen luontoisetu, jonka tarjoamisesta vastaa aina työnantaja.

Verovapaa luontoisetu

Työsuhdepyörä on verovapaa henkilökohtainen luontoisetu, joka on arvoltaan maksimissaan 1200€ vuodessa (100€/kk). Saat siis polkupyörän itsellesi verovapaana etuna, kun sen verotusarvo on enintään 100€ kuukaudessa. Saat täten valitsemasi pyöräpaketin 15-35% normaalia markkinahintaa edullisemmin.

Sopimusaika

Työsuhdepyörä otetaan useimmiten 24 tai 36 kuukauden sopimusajalle, mutta joustoa tässä on molempiin suuntiin. Käytännössä voidaan ajatella, että arvokkaammat pyörät tarvitsevat pidemmän sopimusajan mahtuakseen 100€/kk kuukausimaksuun. Sopimuskauden päätyttyä voit päättää itse, haluatko lunastaa pyörän itsellesi vai palauttaa sen, tai vaihtoehtoisesti vaihtaa uuteen aloittamalla uuden sopimuksen.

Etu sisältää myös

Työsuhdepyörään voidaan vaihtaa alkuperäisten osien tilalle esim. toisenlainen ohjaustanko, polkimet tai satula käyttäjän mieltymysten mukaan. Lisäksi työsuhdepyöräetuun voidaan sisällyttää kiinteät lisävarusteet, kuten esim. valot, tavaratelineen ja nastarenkaat.

Työsuhdepyörän voi saada kuka tahansa työntekijä, jonka työnantaja on tehnyt sopimuksen työsuhdepyörien tarjoamisesta henkilöstölleen.

Teemme yhteistyötä useiden työsuhdepyöräetua tarjoavien yritysten kanssa, kuten esim. Vapaus, GoByBike, ePassiBike, Etufillari, Fleetbike, Grenke ja Suomen Työsuhdepyörä. Jos et löydä omaasi listasta, ota yhteyttä!

Voit hankkia työsuhdepyöräksi minkä tahansa tyyppisen polkupyörän. Sähköpyörien kohdalla pyörän tulee olla rajoitettu 25km/h tuntinopeuteen. Kaikki valikoimamme polkupyörät soveltuvat myös työsuhdepyöriksi.

Voit huollattaa meillä meiltä tai muualta ostamasi työsuhdepyörän. Työsuhdepyöräsopimukseen kuuluu useimmiten myös huoltosopimus.